Insightful News


We are an addiction for those who love reading.


Insightful News


Insightful News


Insightful News

Xhesika Rroshi – Sweater weather – The Neighbourhood | VOA6, Audicionet e FshehuraThe Voice of Albania transmetohet në Top Channel të premten në orën 21:00. Për më tepër ndiqni faqen tonë http://thevoice.top-channel.tv

THE VOICE OF ALBANIA – SOCIAL MEDIA

Facebook – https://www.facebook.com/thevoice.albania/
Twitter – https://twitter.com/VoiceAlbania
Instagram – https://www.instagram.com/voicealbania/
SnapChat – https://snapchat.com/add/thevoicealbania

ÇFARË ËSHTË “THE VOICE OF ALBANIA”


“The Voice” mban firmën e “Talpa International Productions” dhe promovon zërat më të mirë të muzikës së lehtë, që duan të lançohen në tregun muzikor. Ky kompeticion bazohet vetëm tek “zëri” i konkurentit, gjë që e bën të dallojë nga formatet e tjera në botë.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons